Sosyal Sorumluluk

Gerek dünyamıza ve gelecek kuşaklara karşı olan kurumsal sorumluğumuzu yerine getirmek ve gerekse öğrencilerimizin bu alanda sorumlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacı ile okulumuzca birçok sosyal sorumluluk projesi yürütülmektedir. Öğrencilerimiz ve hatta velilerimizin katılımını sağlayarak yürüttüğümüz bu projeler sayesinde gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla, kelebek etkisi teorisinden aldığım esinle anlamlı sonuçlar üretmekteyiz.

Ayrıca okullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma bilinci oluşturmak amacı yürütülen “ Eko Okullar “ projesi üyesi bulunmaktayız. Öğretmenlerimizin eğitim, öğretim trendleri konusunda daimi yeterliliklerini sağlamak amacı ile oluşturduğumuz “ Reyhan Çiçekleri Sürekli Eğitim “ yaklaşımı ile öğretmen eğitimlerimiz aralıksız olarak devam etmektedir.

Sosyal Sorumluluk Projelerimize örnek vermek gerekirse.

ECO SCHOOL PROJECT - EKO OKULLAR PROJESİ

Atık Madde Defilesi