Hizmetlerimiz

Sağlıklı Beslenme

• Okulumuzda yöresel organik ürünler tercih edilmektedir.

• Çankırı Kaya Tuzu çekilmiş olarak yemeklerde kullanılır.
  • Turşu ve Reçeller kurumda hazırlanır.
  • Nohut ve Kuru Fasulye Çorumdan getirtilir.
  • Tahinimiz Konya dan getirtilir.
  • Pirincimiz Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından Kızılırmak kenarında yetiştirilir.
  • Et ürünleri Çağrı Market veya Bizim Toplu Tüketim Mağazalarından alınır.
  • Kışlık meyve suyu ve domates sosu da dahil olmak üzere ürünler kurumda hazırlanarak muhafaza edilir.
  • Öğrencilerimizin Kahvaltı Öğle Yemeği ve İkindi ara Öğün şeklinde 3 öğün yemek imkanı vardır.
  • Kahvaltıda (peynir-Zeytin-Reçel-Mevsime göre Domates-Salatalık daimi olur yanında her gün farklı bir yiyecek olur.(Melemen-Omlet-Börek- vb.)
  • Menülerde yaş grubuna uygun beslenme ölçülerine ve mevsim sebzelerine önem verilir.
  • Yemekhane hazırlığı yemekten 15 dak.önce stajyerler tarafından yapılır.Stajyer yemeğini yedikten sonra sınıfına haber verir ve öğrenciler yemeğe geçer.
  • Öğretmen yemeğini öğrencilerle birlikte masada yer.
  • Masada öğrencilerin görebileceği yerlerde kurumda pişirilen yemek dışında bir şey yenilip içilmez.
  • Masalarda ekmek – su ve peçete hazır bulundurulur.
  • Yemek servisi ile yalnızca mutfak görevlisi ilgilenir. İsteğe göre yemek alımı yapılmaz.

Güvenlik ve Ulaşım

• Saatler ve güzergah durumuna göre (Topselvi-Kurfalı-Soğanlık-Yakacık-Uğur Mumcu-Atalar-Cevizli-Rahmanlar-Esentepe-Çavuşoğlu-Kartal Merkez-Petrol iş Mah-Maltepe vb. bölgelere) öğrencilerimizin yararlanacağı servis hizmeti vardır.

• Serviste servis hostesi bulunur.

• Mecburiyet halinde işleyişin aksamaması için öğretmenler serviste nöbetleşe görev alabilir.

• Öğrenci alınmadan ve bırakılmadan en az 5 dakika önce telefonla aranır.

• Servisli olup gelemeyecek öğrenci mutlaka servis görevlisine bildirilir.

• Servis ücreti yıllık değil aylık olarak alınır.

• Servisli olup ailesi tarafından alınacak öğrenciyi ailesi servis saatinden önce öğretmene ,idareye,veya seervis görevlisine bilgi vermelidir.

• Servisli olup ailesi tarafından farklı bir bilgi verilmeyen öğrenci ailesine ulaşılamadığı takdirde okula getirilir ve ailesi okuldan alır.

• Ailesi dışında biri tarafından alınacak öğrenci bilgisi mutlaka kuruma ve nöbetçi öğretmene bildirilir ve alacak olan kişinin yanında mutlaka kimlik getirmesi istenir.

• Ailesi tarafından bilgi verilmeyen öğrenci hiçbir şekilde başka birisine yakını dahi olsa teslim edilmez.

• Öğrenci servise ve ailesine teslim edilmeden önce mutlaka kontrol edilir.(temizlik-ter)

Oyun ve Eğlence

• Yazın içerde kışın da dışarda özgürce ve güvenle oynayabilecekleri yaş ve seviyelerine uygun oyuncakların bulunduğu oyun alanlarımız ve hobi bahçemiz mevcuttur.

• Öğretmen öğrencileriyle birlikte bahçeye çıktığında mutlaka bahçe kapısının kapalı olmasına dikkat eder.

• Sanatsal faaliyetlerde kullanılacak malzeme boya ve hamurlar 1.kalite ve çocuklara zarar vermeyen ürünlerden seçilir.

• Öğrencilerimizin akademik kariyerini ve eğitimin kalitesini arttırıcı akıllı tahta - projeksiyon-bilgisayar-t.v. gibi teknoloji ürünleri okulumuzda mevcuttur.

• Oyun salonu kullanımı idarece belirlenen saatlere göre düzenlenir.

• Bahçede ve içeride serbest zaman etkinliklerinde öğretmen öğrencileriyle birlikte hareket eder.

• Sınıflar mecburi haller dışında hiçbir şekilde stajyer öğretmen ve öğrencilere teslim edilmez.

• Serbest zaman sonrası mutlaka kıyafet ve ter kontrolü yapılır.

• Oluşabilecek tehlikeler konusunda stajyerler bilgilendirilir.