Fiziksel Yapı

Eğitim ve öğretim kalitesini belirleyen ana faktörlerden bir tanesi de fiziksel yapının bu kapsamdaki uygunluğudur.
Okulumuz toplam 665 m2 alan içinde, 265 m2’ si kapalı ve 400 m2’si açık alandan oluşan 2 Katlı, ön ve arka bahçesinde öğrencilerimizin rahatça oyun oynayabileceği donanımlara sahip bir yapıya sahiptir.  (ağaç ev,atlı karınca vb.) bulunan, bahçesindeki çeşitli meyve ağaçları (kiraz,kayısı,ceviz,limon,mandalina,dut vb.) içinde öğrencilerimizin  temiz hava alacakları sakin ve huzurlu bir konumdadır. Doğal bahçesi ve içerisinde kapsamlı oyun parkı olan okulumuz, ferah ve aydınlık mimari yapısının yanı sıra gürültüden uzak, tamamı ahşap malzemelerle donatılmış, her öğrencinin kişisel dolabının olduğu, pencerelerinden meyve ağaçlarının görüldüğü, kuş sesleri arasında, eğitim-öğretim için son derece elverişli bir lokasyondadır.

Öğrencilerimize yaparak, yaşayarak, öğrenme ortamı sağlayan;

*Fen ve Teknoloji Atölyesi
*Sanat ve Hobi Atölyesi (Ebru-Ahşap-Das Hamuru-Kil Hamuru-Tuz Seramiği, Şövale vb.),
*Yabancı Dilve Müzik Atölyesi,
*Akıl oyunları Atölyesi (Satranç-Dama-Jenga-Hafıza kartları vb.),
*Akıllı tahta eşliğinde Türkçe dil Atölyesi
*Yaşayan Karakterler ve Değerler Eğitimi Atölyesi
Gibi eğitim ortamlarında,  öğrencilerimizin tasarım, duygu, düşünce, heyecan ve gözlemlerini hayata geçirmeleri hedeflenmektedir.